Blue Mounds Hilltop Kitchen Remodel

 

Twice the space meant twice the kitchen for this smartly designed kitchen remodel. An unused dining room was given new life as it became part of the new and improved kitchen space. What once was a cramped kitchen area is now a longer, larger space with two islands; one for prep and one for entertaining and two separate sink areas; one for prep and one for cleanup. Improved function is instantly felt as the family and friends come together in the heart of the home. Food preparation becomes a snap with separated areas that prevent cross contamination and invite others to participate. Playing on modern trends, the white shaker cabinets give a fresh, clean appearance while the dark stained hutch with furniture details warms up the space and makes it homey. A classic oak hardwood floor grounds the room and is easy to clean up.